Adams Tagteknik

Tagopgaver

Trænger huset til nyt tag?

Har du købt et håndværkertilbud, hvor taget trænger til en kærlig hånd? Eller trænger du gamle hus bare til at blive opfrisket? Det kan være flere grunde til, at dit gamle tag ikke dur mere, og derfor skal skiftes ud.

Uanset årsagen så står vi her hos Adams Tagteknik altid klar til at hjælpe dig, når det skal lægges nyt tag på dit hjem.

Vi er professionelle taglæggere, hvormed vi helt sikkert kan finde en løsning, som passer perfekt til dig og din bolig.

Vi finder den rette løsning via et professionelt samarbejde

Når det kommer til lægning af et nyt tag, så findes der en lang række muligheder, hvilket kan føles en smule overvældende som husejer at tage stilling til. Derfor står vi her hos Adams Tagteknik altid klar til at give dig en kyndig og professional vejledning, sådan at du er sikker på at finde frem til den bedste løsning for lige netop dit hjem. 

Som professionelle taglæggere har vi godt styr på alt, hvad der rører sig inden for taglægning og tagdækning, hvormed vi har masser af erfaring og ekspertise at trække på, når vi skal hjælpe vores kunder. Dertil er vi fleksible i forhold til muligheder og løsninger, hvormed du altså kan være helt sikker på, at vi vil gøre vores allerbedste for at skabe det resultat, som du drømmer om.


Nyt tag uden besvær 

Det kan godt føles som en stor og besværlig opgave, når man som husejer finder ud af, at taget på ens hus skal udskiftes – og det forstår vi udmærket. Derfor gør vi det til en af vores fornemmeste opgaver at sørge for, at udskiftningen af dit tag kommer til at foregå så let og gnidningsløst for dig som muligt. 

Vi går meget op i, at vores kunder har en god og positiv oplevelse i forbindelse med selv processen af at sætte det nye tag op, og vi anser ikke vores job for at være fuldendt, førend at du er glad og tilfreds med resultatet. 

Når du derfor vælger Adams Tagteknik til at lægge nyt tag på dit hus, så kan du være sikker på at få en professional og kyndig service.


Vi lægger nyt tag på hele Sjælland

Uanset hvor på Sjælland du finder dig, så står vi klar til at køre ud og hjælpe dig med at få lagt dit nye tag. Vi har kunder i både Ishøj, København, Roskilde og flere andre steder fordelt over hele Sjælland, så uanset hvor på øen du befinder dig, så giv os et kald, og så kører vi gerne ud. 

Vi sørger altid for, at vores kunder er glade og tilfredse, førend vi anser vores arbejdsopgavefor at være opfyldt. Så hvis du gerne vil have et nyt tag i topkvalitet, samtidig med at du får en super god service, så tøv endelig ikke med at kontakte os på enten mail eller telefon – så står vi klar til at hjælpe dig med dit nye tag.

Svaret afhænger af forskellige faktorer såsom tagets hældning, tagets størrelse, klimaforholdene i området og dine personlige præferencer. Vi kan hjælpe dig med at vælge det bedste tagmateriale til dit hus ud fra disse faktorer.

Regelmæssig rengøring og inspektion kan forlænge tagets levetid. Vi kan give dig råd om den bedste måde at vedligeholde dit tag på og anbefale professionel rengøring og vedligeholdelse.

Vi har erfaring med at udføre tagarbejde i overensstemmelse med bygningsreglementet og kan guide dig igennem hele processen og sørge for, at alt er i orden med tilladelser og dokumentation.

Vi har professionelle og erfarne håndværkere, der følger sikkerhedsprocedurer og bruger det rette udstyr og sikkerhedsudstyr for at undgå skader og ulykker.

Tidsrammen for tagarbejde afhænger af opgavens størrelse og kompleksitet. Vi vil give dig en estimeret tidsramme, når vi har undersøgt projektet og har en plan for udførelsen.

Få et uforpligtende tilbud